sobota 2. února 2008

Scrap it!

Možná to někdy vypadalo, že jsem fanda do scrapbooku a musím říct, že je to pravda. Ale je taky pravda, že ho téměř nedělám. No, co. Díky nové zásilce krásných papírů jsem však nezahálela a musím si reputaci malinko napravit. Inspirací mi bylo kolekce Belle od Amy Butler.

Nemůžu si pomoct, ale kombinace těchto barev jsou úchvatné, jarní a vzhledem k tomu, že dané fotky z jara jsou, pak to byla dobrá trefa. Tvoření téhle stránky mi udělalo radost a tak možná, .......kdo ví...., bude scrapů do budoucna víc.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Milá Renato, nikde jsem nenašla Tvůj mail, tak ti píši takto... Máš úžasné nápady a velmi šikovné ruce! Žasnu nad vším, co tu máš a jak nádherně máš stránky zpracované. Opravdu nádhera!
Ale k věci... jsi fanda do scrapbooku. Já také. Netuším, zda znáš stránky www.scrapbook.cz a obchůdek, který na nich je - možná ano a já ti pak píši trochu zbytečně... :o) Většina českých scrapbookářek se schází právě tam. A krom toho, že se scházíme na netu, chtěly bychom uspořádat i setkání v reálu. Proběhne 23. února, v sobotu, v Praze. Vím,že jsi z Ostravy, ale jsme všechny z různých částí republiky a Praha nám přišla taková centrální, takže se sjedeme tam. Kdyby tě to zajímalo více, můj mail je lenka1982@centrum.cz

Měj se fajn. Lenka