čtvrtek 17. května 2007

Střípky o mně

Ahoj,
jmenuju se Renča a jsem z Ostravy.
Mám krásného kluka Štěpána, roztomilou holčičku Alžbětku, jsem ženou skvělého muže a věřím v absolutně nejskvělejší Osobu vesmíru - Ježíše Krista. Proto jsem součástí křesťanské rodiny, která má název Jednota bratrská a proto působím ve skupině, která hraje a zpívá o Ježíši, pro Ježíše a hlavně pokud možno z Něj.

Některé věci, které tady najdete, lze rovněž zakoupit na portálu Fler.cz, popřípadě dle domluvy emailem, který najdete vpravo v menu.

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Něco jsem ti napsala na tomto odkaze:
http://www.kubesova.cz/site_doplnky_kytka_srdce#comment-66

Moc se mi tu líbí.

Anonymní řekl(a)...

Ahojky,děkuju za návštěvu na mojich stránkách (http://jmyska.webgarden.cz/) Tričko v Avon sadě,je malované textilními barvičkami....motiv je odkoukaný z tašky,která byla součástí nabídky v katalogu. Co vím,tak je v katalogu k tomu ještě paero a botičky (žabky). Chtěla jsem kamarádce udělat radost a tak jsem motiv z tašky překreslila na triko. Mělo úspěch,takže se záměr podařil. Přeji krásný zbytek dne. Jitka

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,nejdříve bych chtěla říct, že mě Váš blog moc nadchnul! Jsem taky takový tvořivý stvoření, takže dost často takové stránky vyhledávám. Zrovna dneska jsem dostala knížku "21 originálních patchworkových tašek", ve které jsem se zájmem listovala několik hodin a hned jsem šla na internet vyhledávat různé info o patchworku... Hlavně tedy "fat quartes" a zabloudila jsem až sem, na tenhle blog. Strašně moc se mi líbí látky, které jste sem vyfotila, přesně něco takového bych si představovala, ale je pravda, že v Čechách se nic moc takového nenajde (taky jen tak šiju, takže vím, že o vzory a barvy je tu nouze...). Takže bych se chtěla zeptat, odkud jste si tyto látky objednala..? Už se těším, až něco stvořím a chtěla bych sehnat nějaké supr látky. Předem děkuji za odpověď.Bára /e-mail:Vayba@seznam.cz)

Anonymní řekl(a)...

Dobrý večer.
Velmi se mi líbí Vaše stránky a obdivuji Vaši zručnost a tvořivost. Sama také velmi ráda tvořím. Šiji, háčkuji a vyšívám. Chci se zeptat. Kde se dají sehnat knihy a publikace od Amy Butler? Moc se mi líbí a nevím, kde je mám koupit. Bydlím v Havířově a do Ostravy jezdím. Můžete mi prosím ještě prozradit, kde kupujete tak báječné látky? Děkuji moc. Jinak také patřím do křesťanské rodiny :-) Jsem ráda, že nás je více. Moc děkuji za odpověď a přeji mnoho úspěchů.
e-mail:lenkahrabalkova@centrum.cz

Anonymní řekl(a)...

Dobry den Renco,
jsem teda uplne unesena,prohlidla jsem Vase stranky myslim od A az do Z. Jste neuveritelne kreativni a sikovna ;-))).Nasla jsem Vas uplne nahodou,kdyz jsem hledala tapetu do naseho obyvaciho pokoje ;-))) to jsem mimochodem jeste nenasla,chci neco opravdu zajimaveho.Nicmene bych Vas moc chtela poprosit,jestli by jste mi dala radu,kde kupujete ty uzasne nadherne latky.Skoda,ze jste az z Ostravy,ja bych sla na vas kurz tvoreni hned,ale bohuzel z Kladna je to dalka ;-))
Diky moc a preji hodne napadu !
Petra Modrochova
petra.r@seznam.cz

Anonymní řekl(a)...

http://www.styltex.com/index.php3?article=55583

tak uz jsem asi tu tapetu nasla,co ji rikate?
Petra Modrochova
petra.r@seznam.cz

Anonymní řekl(a)...

nebo tuhle ;-)))
http://www.fototapety.cz/?ui=TmqigxkBwt5240&run=1&item=60313&ktg=42947
Petra M.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Renco,
Wow! Rikam si jak uzasny Ti dal Buh talent. Krasne Vytvaris a mas to vsecko moc hezky nafocene.
Pred 4 mesici se mi narodila holcicka Hanicka a od te doby, co ji mame tvorim a moc me to bavi.
Buh Ti zehnej a inspiruj!
Davam si Te do mych Favorites ;-)


Zdravi Lucie Orji
www.praisehouse.nl (to je zas moje prace..ty stranky)

JadvigaK řekl(a)...

Dobrý den, našla jsem vás díky společné známé "DAREEN". Je škoda že jsem vás nenašla dříve, máte moc pěkné věcičky, na váš blog budu chodit často. Krásné den JK.